assalamualaikum


Friday, February 4, 2011

acong macam komunis

assalamualaikum..

tahniah la korang kerane tak lupe menge "wish" aku untuk tahun baru cine ni...korang tau tak hukum berdose ?..mati masuk kubur tau..aku ni taknak la kecik kan aty korang..aku terima dengan rumah terbuka korang wish tuu..act korang salah orang nak wish..taula muke aku sebijik macam ahli komunis group 46.. aku taula muke korang pure malayu..jangan lah nak samekan aku dengan kaum ituu..*ceeh konon tachink..
siyezly aku dah tak tahan dengan soalan.. "asal muke macam cine?..anak angkat or ada mix? "..

da explanasion..
bapak aku pure jawa...mak aku keturunan melayu serawak..*tiada kaitan dengan dayak kenyah n kelabit mahupon iban..so? lau korang p sarawak..korang akan nampak muke2 spiesis aku...tapi aku lg ensem sikit!
mcm ni...

david teo hairstyle! ini untuk tidak mengecilkan hati korang....

johor kini semakin TENANG selepas berlakunya banjir..weh aku jamin antara korang juz ignored wat de banjir berita..cube imagin bilik tido ko tenggelam kene banjir..baju dalam serta seluar dalam sume terapung..
tak tak..imagin barang2 yang korang suke hilang kene banjir..ahh! pikir sendiri balak bencane yang menimpa.. kat mesir lagi satu hal.. jangan nak kutok kerajaan sebab lewat anta pulang orang malaysia..
aku rase nak cakap je ngn NAJIB.. " bagi je PR perintah negara..kita tengok ".. wat the fish aku berpolitik ni !..tapi aku memang anti sape yang kutuk kerajaan..  PTPTN?..orang dah bagi pinjam ...then kutok ptptn..lambat la cerewet laa..dah korang setuju kene cas 1%..terima je lah..kalau dah pandai sangat..apply la JPA ke MARA ke..sape lagi yg nak bg ko pinjam duit banyak2 cam tuu?..aku harap bukan propaganda..prove it parti ko tu bolet tadbir negara..baru aku respek..kelakar la aku nih...

stop...

ahernya siap gak album kawen kakak aku...

sape tak jeles! jeles tak?

1 dinar = RM670..aku sekarang mngumpul emas dan perak..untuk mase depan

aku dalam usaha menghasilkan buku album potrait berunsukan black and white..
*album takde tajuk lagi..

okeyh..afta raye cina ni..aku rase tade cuti untuk aku balik kampong..so bile kite nak jumpe lagi?.
abis sem bulan 5..then cuti 4 bulan..ape perlu aku buat 4 bulan tuu?..okeyh tak lupe pesanan buat membe aku..LELAKI TU BAIK KERANA NIAT or DIA MMG BAIK..fikir-fikirkan la..

cicaulouk..!
awak jage diri leklok

1 comment:

Niena Ainina said...

aku sokong part politik tu. banyak bunyik je la kan dowg neyh. haishhh. setuju sangat2 lahh !