assalamualaikum


Sunday, January 30, 2011

jabatan kerja raya cina

assalamualaikum

WTH stand for what the hell..WTF stand for what the ikan or puck..*hina sangat ke ikan ni?marah ni..WTC? wear the cheongsam.. silamat ali laya..silamat ali laye..wa pun mau laya juga maa sama sperti adik-adik ah meng dan rkan-lakannyer.. nak tau tak dari mane keturunan cina ni wujud?  dari utara semananjung malaysia meyh.. tak tipu punyer and the bukti is from perkataan ANG PAU... menurut kajian syed jalaludin al attas perkataan tersebut adalah bermaksud.. HANG PAU.. maksud selatan bersamaan dengan " you pau "..

keturunan ini bukan sahaja menimbulkan spekulasi paras rupa aku yang tampan ni.. malah..
selalu je aku gi kedai cina...
" 高空飞艇你想买猿 ???..." .si mate sepet menyoalku dengan penuh senyuman ..
" ade lu pikir muke wa ni ade rupe adik atau sidale male lu ka? "..tuntas si sepet yang hemsem ..*ehem

sampai bile bencane ini akan berakhir..?tiade kurang nye kepada mereka yang kurang ajaran..
" weh bangun weh ..celik2 "..
" mane mata kau weh "..
" sampai kiamat pon ko taley pakai contact lens "..
" ko tido time kuliah pon lecturer tak perasan la weh "..
aspek bahasa sebagai bahasa rasmi malaya yang dikemukan oleh UMNO pada tahun 1954 terhadap malayan union juga dipertikaikan oleh aku..chill lah beb! anak orang cina kat terengganu pon tershasul cakap ganu time oral BM ..* awk gud luck oral BM..

baju ini digunakan untuk penyamaran
CONTOH*pegi KFC time puase..

menunggu ketibaan perospereti!

ketibaan pwrosperiti disambut dengan paluan kompang..dum dum cheh

kesombongan jelas terase...

nak kate lepak wat assaimen tapi sume assaimen dah siap..so hu ha hu ha je la kt MCD tu dari pukul 1am sampai 6am..before lepak mcd kitorang pi naik bukit besar nak p tengok ALLAH PELIHARAKANLAH TERENGGANU..memang mahsyuk naik bukit memalam..tapi..benda alah tu dah tak berlampu afta pukul 11pm..kitorang sampai puncak dalam pkul 10.59pm..WTL stand for what the lamp!

macam holywod kt tgganu..gayat beb..

nak citer lak sal mamat yang keje kat MCD ni.. macam tak penah tengok mahluk lepak overnite kat mcd .. memang agak kurang ajar die tarik kerusi and meja macam nak halau .. food2 yang belom abis pon die pegi kemas time kitorang p toilet.. barulah WTF ! muke inocent aku boley sabar.. ni muke mcam nak kene wat plastic sugery.. kitorang ni berdaulat .. cube ko carik kain lap meja ko ? hilang kan ? .. cube tengok meja-meja yang ko bersihkan ? kotor balik kan ?.. naseb bek aku tak rembat topi mcd ko wahai si gemok..grr!..plan pasni datang mcd tu bawak pedang...nak tau lebih lanjut KLIK acong TV ....

cicaulouk!


1 comment:

Niena Ainina said...

selamat ali laya apek !