assalamualaikum


Thursday, February 16, 2012

Samsung S2 tak bagus


assalamualaikum

tibanya mase untuk aku bertukar dari enset yang kolot kepada yang boleh belagak depan orang ramai . benci lah orang tengok kite macam orang kampong je pakai enset murah murah . ape barang bai setakat baling auf auf je . nak tunjuk yang kite ni berduit mesti lah pakai enset mahal mahal kan . aku beli S2 ni original from samsung yaw bukan dari AP samsung .

okeh dah dua hari aku pakai S2 ni . makin lame makin bosan . enset je mahal . kredit tadok nak on9 fb .
mahal tu memang la tak mahal . agak murah la nak dibanding dengan iphone 4kgs tuu . bukan nak cakap ape la . harga lain citer la sebab aku memang banyak duit .

masuk hari ketiga touchscreen dah rosak . aku letak atas meja time kat mcd . nak show off punye pasal kan . then entah macam mane ntah si jenab awek aku ni terseggol meja . peh nak tau ape jadik ? enset aku jatuh . skrin pecah bai . aku terus cerai si jenab kat situ gak . pedulik hape aku .

then aku hantar la kat kedai telekamunikasi ah chiang hong meng

aku : hey ah chiang ape pasal baru dua hari beli tochscreen suda rosak ? haiyaaa chiss seng
ah chiang : gua just want to say you GILA

aku





memang





gila




inilah S2 yang diuwar uwarkan . S2 = SAMSUNG 1+1 
aku bercadang nak upgrade S2 kau kepda S3 . celcome digi maxis . walopon nombor ade 3 tapi awek tetap takde . haih macam langsat je entry aku arini

cincaulouk


ops ade orang tegur aku selepas beberapa jam entry ini disiarkan . entry ini tade kaitan dengan antara hidup atau mati . kampong atau bandar . 
miskin dan bukan miskin . cume aku tengah gile materialstik malam ni . chill ye kak yong




3 comments:

FAiez said...

senget la mu nih...... bersyukur lah apa yg ada... hehehhee

acunk said...

e eh.. sape kate aku tak besyukur ni .. huu pukul kang

Anonymous said...

Sengal, ko jatuhkan mmg la rosak, salah sendiri takbur xpdi bersyukur