assalamualaikum


Wednesday, January 25, 2012

aku nak ..


assalamualaikum

dah nak genap sebulan aku tak update belog ini kan . nampak sangat protes kuat haha . bende dah lepas tu biar aje . rase macam dah takde nafsu nak fix masalah tersebut ye . malas . okey dalam 20 hari dalam RM600 aku gune duet . haih aku pikir pikir balik aku buat hape haa . aku mane ade awek kat ganu ni . dalam mase tersebut aku tak sangka berat aku naik 6kilogeram bai . ramai cakap aku dah gemuk . pikir pikir balik memang yes nafsu makan aku memang kuat gile semenjak ni .

aaaaaa! then aku bermuhasabah diri . baru aku tau scootch emulsion iaitu kapsul pati minyak ikan kod  yang aku makan tu buat kan aku kuat selera makan . tapi penyakit flu aku betambah baik . wut should i do ? nak gemok or tanak flu ? 

aku decide : nak gemok ((^-^))

makan dan terus makan ye
okey . pic kat atas menunjukkan die lonely haha . ni time ade program kat kajang . memandangkan aku tadek duit nak beli tiket bas . aku take program ni as keldai aku . hikhokhikhok . program tu 3 hari 2 malam tapi aku jamak taahir kan kepade 2 hari 1 malam . aku blah program tu awal sebab ikot kakak aku balik batu pahat . see pakej balik kampong secare percuma ! aku tau aku tak lame dalam program tu . so aku pon plan nak perbanyakkan menipu identiti aku dengan fasi n awek awek time program tu haha . "name remy n boley panggil ahcong" (bodohgiler) ni baru name banyak lagi aku tipu . ade la sorang minah ni banyak tanye pulak . tanye depan budak uum yang kenal aku lak tu . remy oo remy naseb baik tak kantoi . 

saye berjanji tanak menipu lagi pasni . sori ina :p]

cuti sem dah nak abes . tak sabar dengan plan travel sesorang balik rumah . sesorang ye! naik moto ye! nak citer siket plan nye ni . abes final aku terus gerak konvoi dengan budak utara balik kedah . lalu kelantan then naik bukit grik . ronda kedah then pegi perlis nak tengok padang besaq . then jalan penang jap kalau membe penang sudi ajak pusing penang . satu malam kat penang maybe . then gerak perak n teringin nak pegi menara pisa (menara condong) kat teluk intan n lost world or bukit merah . maybe satu malam . naik tapah sebab nak panjat cameron highland . gerak ke selatan then singgah melaka . ronda melaka jap then baru balik ke batu pahat . ok pembentangan sudah selesai . saya mintak datuk datuk mempertimbangkan dana dana yang saye mohon tadi . name jelajah 10 negeri ini adelah "finding jodoh ". sekian . 

"respek kat ko sebab still dengan aku "but ape kan daye kota bharu jauh lagi 

biarkan la aku syok sendiri sorang sorang takziah kepada aku

dan yang penting aku tak bunuh diri walopon aku kiut 

 cincaulouk ..

3 comments:

Anonymous said...

hahaha. cntik giler bilik kat kajang 2 bro.

Anonymous said...

sweetz!

miminadam said...

selamat makan! jangan lupa gemok ok