assalamualaikum


Thursday, December 30, 2010

nak ngurat aku?

assalamulaikum

pasni da balek U sure bz ngn anak bini aku  kat sane..okeyh berkenaan sape nak ngurat aku.. mmg tak gune punye laki kan wat ayat camtu..mane maruwah ko!..eh asal semenjak dua menjak entry aku related dengan relationship..adekah aku? *angkat-angkat kening..haha

btw nak citer pasal pempuan nak ngurat laki..perigi carik timba?ade la kot sikit..lady gaga boley ngurat alejandro kan..tapi kalau dah gatal sangat suke kat laki tu ..and sekadar angkat-angkat kening kat die je..sampai bile nak dapat weh!tapi lau ade minah angkat kening kat aku sure aku kejar weh sampai balkoni rumah die..so ngurat la aku..tett!.agak-agak laki tu tengah single -mingle kesunyian ketakotan..ape lagi cakap dengan mak ayah hantar rombongan minang..

diorang datang jauh2 nak minang aku..aku tolak beb

bagi aku terus terang je la je kat laki tu..sure blushing r laki tuu then ingat laki ta pandai blushing ke? poyo r.. laki yang baik (ehemm) takkan tolak btw die AKAN bg jawaban yang wat pepmpuan TER smile kott..*jangan ingat laki tu bagi peluang..kalau tolak pon at leasz da luahkan perasaan ko yang tulus suci dari hatimu..then tak payah nak malu ngn die or jadik besfren kew.. maybe satu mase nanti..mane tau kan?..and laki yang baik (ehemm) takkan cerita pasal ko kat membe-membe die..jangan lak ko nak tuntut saman malu 8juta..don worry..n paham kenape die tolak..laki tuu nga period kot..

paham-paham la laki of kos la pokai selalu.. pempuan jangan nak demand sangat.."ayang nak choki-coki" ..kalau duit pon mmg dah takdok..jgn la nak clash pasal choki-choki..so ngurat la laki yang berduit keyh..eleh berduit konon..pkir skit keje pon tak lagi..tp nampk loded..belanje awek gune duet sape?mak die..mungkin PTPTN..problem kalau laki tu orang kampong.. "ayang ape itu secret recepi..?" ..sapela kite kan..orang kampong jew..sesekali tu pempuan la yang bayar klau makan..lalalala..fahamilah kami yang kurang mampu..

takkan takde bakat kot..gunelah ape yang diberi untuk ngurat laki yang ko suke..aku sarankan sape yang ade mata lawa ..lesung pipit..korang carik la pakwe betol2..aku pelik lau couple kat mall..awek cantek tp.....mmg hensem r pkwe..........kalau jiwa pmpuan tu kebudak-budakkan..carik la...
.
jiwa budak2 spt ini..

*nasehat ini boleh digunapakai untuk lelaki


1 comment:

Cik Cammy Lia said...

haha pndi la sgt yer....cup2 nak ngorat jomjom...