assalamualaikum


Wednesday, July 21, 2010

cukup sudah

assalamualaikumm..

fuhh..da 3 minggu aku kat sini..mood bertenang sekarang..sume barang kompeleit!(complet)...
duit pon hamper2 kompeleit!dalam 3 minggu dlm 4 rat aku spend..g MYDIN n JAYEN je tu...


hmm..feel bored lau xde kelas..bla bla n bla..nseb bek la de mmbe ..FARIZA ,NADIA, SHIEDA N NOR!..fuh sume gewe belake ni..diorang ajak aku sbb suro jd driver jew.. kosmate aku gak..cian depa..
smlam g mesjid kristal..then g muzium!..aku suke mezium tuh...last g losong..g lepak makan kepok..

shodap2...yummy..

bosan gak kat ganu ni..mmg beza giler ngn joho..xde wayang..tmpt enjoy kurang la..
sape x kuat agame kat sini sure2 terlompat ke gejala2???tuttt....jauhkan beb...majoriti budak klate kat kos aku ni..hmm phm2 je la..kitorang bepuak2 beb..bukan racist!..tp mmg lumrah kat U...
budak2 utare geng2 ngn utare..budak2 selatan geng budak selatan..tp aku china mari!wakaka,,so no hal la aku ley join utare n slatan..tgeli2

mmbe laki mmg sempoi!..tp biaasela..ade yg NERD!..jgn gelak..aku satu gerop ngn diorang tau...auu
tension aku..matured la skit oiiii!...jgn aku bejangkit sudah!..jalan g kelas pakai baju tight inn setinggi yg mungkin then pakai payung pink or secarah yg mungkin n jalan sambil melambai2 tangan ke arah semut2 yg melintas dihdapn mereka..hahahaha....

azri budak nerd ..korang ulang 50 kali..konfom! aku bunuh diri...

aku tgh hepi ni..sambil wat gaye nerd! lompat2 tgn pegang buku..haha
5 ogos aku balik..tp???ade family day 4 kos aku..hmm xpela..baik aku balik..dpt jumpe kuceng aku..

aku nak ngurat sorang awek tu..tp xjd..sbb?aku tak hensem...*sedey la tu

btw ni muke aku time kecik2..bapak aku snap gune slr pakcik aku..*tipu


cincaulouk!!

No comments: