assalamualaikum


Wednesday, June 23, 2010

perang!!

assalamualaikum kawan2 dan simpulan2, ibuk2 bapak2 anti2 pkcik2,kazen2 dozen2!..arini xde salam 1malaysia..tgh sombong skit ni..racist :(

waaa kat luar uma aku ..tak tau la kat uma korang sme ke x..katak sedang berghazal seyh! ad aku dgr lagu ghazal tuk rabiah pon ade..peng999..kebabom..bunyik mcm ak-47 pon ad(sila google)..
kedek2..ong2..meow2..haa tu bunyik kucen aku jd refree kpd katak2 durjana yg bakal jd katak goreng esok..nyam2..

baeklah..

act ak pon nga bperang..ngn awek aku..eceh2..beranghan!..lg bpe ary je aku nk msuk UMT ni..
mcm2 la imagin..cmne la aku kt sne kan?..ckup mkn? ckup topap? ckup solat? ckup duit?(misi membodek akan bermula)..n cukop ubat gigi?ckop sabun?..n pelbagai jenis cukop yg ade..boleh pilih jgn mlu..

hmm..cmne la ek aku kat sane..wat pgetahuan adik2 hinguz dan adik2 yg sudah lap hingus..UMT berade di tepi pntai..hidop aku ngn pntai xley dpisahkan kot..mb aku jadi nelayan kot lepas grade..
DIPLOMA SAINZ PERIKANAN...sure korang dan morang x respeck ngn mnde alah ni rite??
no hal bg aku..yela org len pnye course siap ad name engineering la..technology la..n bla bla bla..
aku juz perikanan je..sound like nelayan rite..jap2 lap air mate..wuuuu..btw aku bangge dpt dipoma ni!!!

dah..

tafe2..bidang bukan spadan kjayaan seseorang..*ceeh sdapkan aty sndiri..alolo cian hencek azri
beg2,baldi2,berus jamban merangkap berus gigi n so on sume da ready..except BALDI..aku bace paper baldi yg djual kat johor x tahan..so beli la kat trengganu..cek la KOSMO 19/6/2010..
sape yg check tu aku panggil BALDI la..haha

iniloh dio logo yg deperkotak katikan

 laman web bakal U aku..insyALLAH


salah satu bnde yg mnarik minat aku..aku nk ambik lsen skuba!!

 c! tepi pntai..aku tggu tsunami disane!

aku kat sne bukan sorang je..mmbe aku yg kat sini pon ade gak..FARIZA BINTI SHUKOR..
kt UMT gak..n kazen sperjuangan aku..AYISY HARIZ ..kt maktab peguruan pangkalan cepa..
kami bertiga org pntai timor pasni!!!balik kampong naik bas yg same..hohoho balik kampong..hohoho balik kampong...lom g sne agy da xcited gler..act suke n x saba giler..yela aku kan x pena dduk asarama..btw x pena dduk jauh ngn paren aku..

kakak aku ckp jgn skema kat sane..be a sempoi2 boy..don poyo2..n cbar ak jd MPP..mjlis pwakilan pelajar..yeah! ak trima cbaran beliau!...bliau ckp cmtu sbb bliau feruz x dpt jd MPP kt kt sne..haha..
fadan mukez!!..tp ley ke ak jd MPP

doakan aku kt sne yup??

cincaulouk!!!




8 comments:

-=: The Rainbow Of Memories:=- said...

Comment

niena,,up n down!! said...

haha~ tu ah sape tanak dpt PUNCAK ALAM,, law tak mty ko ta telepas dr title "KUALE" wakaka~~ lek ade der,, dip sc ptanian pown ok perw,, mybe potensi ko nk dpt kejew snang,, huhu~ aq pown law ley nk ameq agricultural enginering pas ney,, tp aq pk blewk ad kimia,, huhu~ kimia aq da ar "power glew",, so aq troskn la hajat n ctew2 aq slame neyh even pluang kejew mg susa nk dpt,, hurmm~ moge ckop sume mende kt UMT!! yeahh~!!

infront chunk eyes said...

bkn sc ptanian ler..perikanana la kak..haha..mnx2 g2 la sng crik keje...
yeah ak doakan ko kat palam gak!!

niena,,up n down!! said...

oppppss,, sowy,, ok2!! SAINS PERIKANAN,, tenkiu der,, hahha~
ko mmg owg LAUT!!!

infront chunk eyes said...

org kualeee...bkn senggarang

kooala tgganu...

hairil akif said...

kat cni pon ade pntai jgak..tp nape ko xamek lesen skuba kat cni jerr..??

infront chunk eyes said...

lau ak ambik lesen skuba kat sni..sure ak nmpak lupor je...haha

hairil akif said...

ala...senang citer ko amek lesen skuba kat sg. sggarang bersme2 anjing yg mndi kat ctu