assalamualaikum


Saturday, June 19, 2010

alpa nak berbelog

agagaga..salam 1 malaysia *sperti biase gaye sperti najib..

okey2 la aku apdate blog aku  ni..puas??ta sangke da lme x update ad gak yg mnanti entry blog aku..
weh korang stalker ker!!..susa la nk update ..keyboard da lain la..asyik typo saje..ceh nak cakap aku pkai lappy baru r ni..benar2!!haha..byk aku nak citer ni..

jornal aku selame aku x update belog..
-aku dapat tawaran ke UMT n matrix kt melake..yeah finally i got it..alhamdulillah..4 july ni aku gerak umt..
-tidak miss g pasa malam mahu pon pasa lambak..
-3rd wedding ptoshot dkt area2 sni gak..

makcik mmbe aku..btw pengantin sgt sepoting!

agk rush wat bnde alah ni..

ni weding potoshot paling tension..sbb potoshop aku rosak n then skali gus lappy aku rosak..
-aku g carik barang untuk pegi bjuang di umt..1st aku carik boxer!!!haha..ala jus crik baju2 jewk..carik kt pakrson..kate jualan gudang..tp harge hohemjie..omg la..

-berhijrah dari acer to hp dm3..tq la my mum n papa...agk mahal gak la..dlm 2.7k(half duit aku)bkn ank mak sgt yer..

aku ske mnde alah ni sbb dy slim!mcm awek aku!..

-haa!aku knl sorang minah bernama wawa bukan nme sbenar..haha..dy amat baik ..hep!aku xde niat nak jadikan beliau sbg awek gua..no time 4 monyet2 ni..i find de sjati2 punyer..insyALLAH..study smpai degree dulu bwu aku carik...haa!wut u said azriey!! ley ke ko bertahan selame itu..boleeeeeeyy kutt

-aku kne pakse rela carik durian kat kebun..adoi..weh siyez ngeri beb kutip durian..xpe2..im kampong boy..be cooll!!..btw aku x minat pon mkn durian ni..

ni kt uma atokk aku..satu2nye dusun drian kt kampong ni..hoho

tgk la bapak aku..siap pkai topi beb!igt engineer x masok kebon ke..haha

byk agy nk citer ni..

k la cincauloukk!!!



No comments: