assalamualaikum


Monday, November 14, 2011

aku gatal


assalamualaikum

aku tengah extend cuti selame seminggu sebab mak bapak aku yang suroh . diorang tak sanggup kehilangan tukang bukak pintu rumah time diorang balik sekolah . puii . hey korang yang da naik sem macam tak paham je tolong sainkan atenden kuliah untuk aku . 

okeyh petang tadi aku pegi farmasi kat area batu pahat . erm act aku sakit sebab tu aku extend cuti ni . aku kan ade resdung n aku reques ubat elergik gatal . kakak tu boley cakap "kenape gatal dik , kakak kan ade " cair sebentar  btw kakak tu sexy n lawa n hot n puii . wa mane biase situasi kene ngurat gini . blushing japp . pastu aku hulur la ubat gatal kat kakak tu . "kenape dik tak jadi ke" kakak hot tanye aku n aku jawab "ni untuk orang gatal" 
peeiwit

elak aku pukul je kakak tu . saye ni dah berumah tangga ,oleady taken ,in relationship , dah ade anak pon . kenape mau kacau lagi ? saye bukan saleh yakob . tapi boley jugak kan :-)) . takpayahla . kalau ko mampu boleyh je nak banyak bayak . biase lelaki yang selalu curang kan . biase laki curang sebab tak puas aty dengan ape yang ade . lumrah la beb . so before kapel . carik calon makwe yang betul memuaskan hati then baru pilih . hey ni salah satu cara ape bai . perempuan kalau dah tau laki die curang . tinggalkanlahh . carik yang menerima seadanye sebab diorang tak curang 101% dijamin . jangan pulak mencurangi lelaki . kesian aku dulu :'(  

pilih betol betol
sape rembat no ni aku pukul die espcialy lelaki
cincaulouk !


9 comments:

Siti Nor Salwa Che Lah said...

hahahaha....gatal dlm senyap...:P

acunk said...

menulis mmg senyapp :p

Siti Nor Salwa Che Lah said...

hahaha...cntik x nurse tuh???

acunk said...

name pon kakak nurse kan .. mestilah

qila aliesya said...

hahaha ! kau sejak dari dulu memang gatal XD

amoiplastik96 said...

lawo desktop XD

storyapartofmylife said...

ah chunk mmg hot...smpai g beli ubat pon ad orng nk ngurat...hahahhahajgn prsan sgt ea...

che' wan chococolate said...

ko ni klu aku offer jd photographer mse aku tunang mau x..?hahah..
*berangan

Anonymous said...

undilah PAS!!