assalamualaikum


Sunday, May 8, 2011

naek keretapi

asslamualaikum..

aku nampak botol air rase geram jee hati.. nak pegi bilik air tapi macam tak berapa nak berani pulak duh .. tenung botol tenung pintu ..nak tekuncit ! team pondan main mercun pulak kat bawah .. aku ade penyakit pundi kencing lemah la kaum fondan ! asal kering je tengok toilet ni.. sudah ! tade air .. lari p blok sebelah .. selesai ~ erhh

balek je lepas hajat ni paleng tekujat sekali nih .. masuk je bilik tenampak lembaga putih hitam duduk atas katil .. fyi pintu kunci .. rumate semua dah balik .. aras aku tinggal 3 orang je kod belom balik .. jerit cam fondan la pe lagi ! ikot celah mane ntah lembaga tu masuk .. please la weh jangan ganggu aku time-time gini .. taksuke taksuke tau wat I mcm ni uew !

okeyh-okey tanak cite sebab sem depan aku dok asrama lagi .. takot taun depan kene lagi camni .. beg dah ready and pukul 7 aku dah siap mandi .. sayu pulak nak tinggalkan bilik ni *tacing jap.. gud bye tilam .. cium puas2 .. b4 pegi busten aku pegi pulang kunci bilik .. haa time tu laa aku nampak sorang awek ni .. control-control macho skit bawak beg walopon berat .. gua pon usha padat .. bila matha bertenthang matha aku grab mata die baek punyer sampai la die TER pijak tahik kuceng ! nak cakap pon segan sebab depan orang ramai .. mane boley sorang laki jatuh kan maruah sorang pempuan depan orang ramai kan .. ceceh .. " awak awk sini jap " ceh ayat ! ko bajet aku nak mintak no fon la .. habes merah muke awek tu aku cakap die pijak tahik kuceng ..

akan ku rindui wajah ini setiap pagi keluaq pi bilik air

akibat cium tilam puas puas tadi kan .. hambek ko aku teros tak sedap badan macam nak demam .. sehari kot aku tak makan .. sampai busten teros target mcd .. afta mcd tunggu bas .. urgghh ni yang tanak citer .. aku muntah depan orang ramai ! .. mcfluryy buger mcd sume keluar and campor pokkon yang aku makan malam tadi sikit .. yang aku ingat wane putih kekuningan ! haha.. pregnant kot..

camni kot rupe aku lepas korang balik..

naik bas pulak ni .. awek memang bekepul la dalam bas .. awek kelantan lak tu .. eh wait2.. aku naik bas pegi kota bharu sebab nak jumpe awek ni ..shh jgn bitau mak saye ..okey dalam bas ade pulak sorang budak kecik ni .. comel ! kbetulan  sebelah aku seat kosong.. mak die suruh duduk sebelah aku .. siyes comel .. suare die .. jatuh cinta kat budak ! ohemgie .. *cair doh .. budak tu lentok pulak kat aku.. fuhh bedebar jantung aku beb .. ala budak je pon .. awek awek depan aku sume smile tengok aku sebagai tanda jeles ..  rupenye name budek kecik itu MIA .. haha .. dah tade name lain ke ? aku minat gak kt sorang ni .. name die mia gak .. minat je kay ! itii jangan mara ..

alolo comey

okeyh yang xcited lak.. aku naik tren balik johor ! dari wakaf baru sampai kluang RM51 .. siap katil emfuk .. syok weh ! boley jejalan dari koc ke koc yang lain mencari jodoh pon boley .. jangan jadik cam aku dalam train .. tengok awek tu kiut je sebelah katil aku .. time bual " mas mau kemana ye dong "..waduh waduh .. lame kot aku ngomong2 sama die ..

teruja dong tengok sunrise dari tingkap keretapi weh

selame 12 jam terase kematu pulak funggung ni .. okey sampai joho .. plan carik duet sikit sebab dah fokai ni .. ayah aku dah ofer pi meracun kebun .. oyeh dapat job ! sure korang ingat aku ni tak pandai meracun kan .. aku budak kampong lah .. cuti ni plan  pegi kelantan sebab nak ambik barang barang kakak aku kat usm .. rantau panjang n wakaf che yeh ! wait for my money and my mom also ! afta kelantan p langkawi or PD ! tq sis alfa !

okey to all my rakan at umt .. hope jage diri and kembali hepi seperti biasa walopon ade masalah di aher aher sem .. yg penting aku tanak dgr lagi prob tu dari mulut-mulut korang lagi.. inaf ! jadi lebih matang untuk junior junior nex sem .. baru la awek junior nampak kite MACAM macho ! kepade tonet yang aku hantar pepagi bute pegi inteviu tu hope tercapai ape yang ko nak yep .. ok cuti sem is time for family .. so sory if aku tak reply mesej korang ..


rutin harian cuti :
- duduk bersama pokkon
- menerima segale ajakan untuk melepak
- masak

inilah lembaga hitam putih yang diuar uarkan

cincaulouk !








4 comments:

storyapartofmylife said...

touchng wok bce post ko yg ni bile dah akhir2...heheheh....mtang2...x hbis2...t nek sem wat blik kje bdak2 dy..like HAGEMARU.....

infront chunk eyes said...

yang penting ade kemahuan nak matang! haha ..

fazlyana halib said...

Onar betul kau! Aku mati2 engat lembaga kak limah sekali catdog =.=

acunk said...

sumpah aku mati kat situ gak kalau lembage kak limah weh